In de wieg gelegd voor de beste zorg!

Een goede kraamtijd, waarin u kunt uitrusten van de zwangerschap en bevalling, maar ook alles kunt leren over de verzorging van uw baby, is zeer belangrijk. Zo krijgt uw kindje de allerbeste start en komt u weer snel in een goede lichamelijke en geestelijke conditie om de zorg voor uw baby zelf op u te nemen.

Wij van Kraamzorg Den Haag doen er alles aan om de kraamtijd zo ontspannen mogelijk te maken en stemmen de zorg optimaal af op uw persoonlijke wensen.

 

  • Kwaliteit van de informatie die u krijgt bij aanmelding en de intake.
    Bij aanmelding ontvangt u alle benodigde informatie over onze diensten, de bereikbaarheid en de leveringsvoorwaarden via onze kraamzorginformatie folder. Rond 2 maanden voor de uitgerekende datum plannen wij een intake- bezoek bij u thuis, waar we samen kijken naar uw persoonlijke situatie en behoeften of wensen tijdens de kraamtijd. Daarnaast ontvangt u ons babyboekje met wetenswaardigheden en tips voor de kraamtijd.

  • Kwaliteit van zorg
    Onze kraamverzorgenden verlenen de zorg volgens richtlijnen en protocollen die voor de beroepsgroep gelden. De zorg wordt zoveel mogelijk verleend door één kraamverzorgende. Wij zorgen ervoor dat de kraamverzorgende past bij uw gezin en uw privacy respecteert. Wij zorgen er ook voor dat de communicatie tussen uw kraamverzorgende, de verloskundige, ons bureau en het gezin, goed verloopt. Tijdens de kraamperiode bekijken we samen met de verloskundige of de zorg nog aansluit bij uw situatie en kunnen dan eventueel aanvullende zorg geven indien dat nodig blijkt. Tot slot zorgen wij voor voldoende en deskundige kraamverzorgenden, zodat er altijd iemand voor u beschikbaar is.

 

  • Kwaliteit van de zorgafsluiting
    Aan het einde van de kraamperiode evalueert de kraamverzorgende met u hoe u de zorg heeft ervaren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een oordeel te geven over de zorg d.m.v. een evaluatieformulier. Bij afsluiting van de kraamperiode zorgen wij voor een overdracht naar het consultatiebureau.

Meer informatie?

Contactgegevens

Leyweg 539 A
2545 GG Den haag
Tel: 06  811 24 368
E-mail: info@kraamzorgdenhaag.com
KVK 50590081